Δέσποινα Βανδή: “Εγώ κατέρρεα από τα συνεχόμενα ξενύχτια και ο Φοίβος νόμιζε ότι ερμηνεύω…”

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Δέσποινα Βανδή στην Κάλλια Καστάνη και το περιοδικό ΟΚ! Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια αποκάλυψη για την εποχή που είχε κυκλοφορήσει την «Αυλή του Παραδείσου», ενώ αναφέρθηκε και στο ταλέντο της 17χρονης κόρης της στο τραγούδι.

«Με τη Μελίνα έζησα ολοκληρωτικά τη μητρότητα, έζησα τις πάνες, τα γάλατα, τα ξενύχτια, τα κλάματα και το σπάσιμο νεύρων από την αϋπνία και την εξάντληση. Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, πως γράφαμε το “Στην αυλή του Παραδείσου” κι έκλειναν τα μάτια μου μέσα στο στούντιο. Ο Φοίβος νόμιζε πως ερμηνεύω ή πως έχω χαθεί μες στην ατμόσφαιρα του τραγουδιού κι εγώ κατέρρεα από τα συνεχόμενα ξενύχτια πλάι στην κούνια της Μελίνας. Δεν του το είπα ποτέ αυτό, τώρα το μαθαίνει. (Γελάει.) Στον Γιώργο τα πράγματα ήταν καλύτερα, ήμουν πιο ήρεμη. Δεν ένιωθα πως έπρεπε να δώσω “ρεσιτάλ μητρότητας”» εξομολογήθηκε.

Θα γίνει τραγουδίστρια η 17χρονη κόρη της ή θα την αποτρέψει; Η ίδια παραδέχεται: «Η κόρη μου γεννήθηκε με ένα φοβερό ταλέντο. Εγώ δεν ήμουν έτσι, χρειάστηκε να δουλέψω πολύ πάνω στη φωνή μου. Ονειρεύεται να ασχοληθεί με το τραγούδι, να το σπουδάσει εντατικά. Αν το επιδιώξει, θα τη στηρίξω».

Read More

And More