Δέσποινα Βανδή: Έκανε την πιο ριψοκίνδυνη φωτογράφισή της! Δες τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα

Οι νυχτερινές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκαν και οι πρόβες για το θέατρο συνεχίζονται… με πυρετώδεις ρυθμούς! Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στο μιούζικαλ με τον τίτλο «Το δικό μας σινεμά» των Ρέππα-Παπαθανασίου, το οποίο θα ανέβει στο θέατρο Άλσος σε μερικές εβδομάδες. Παράλληλα, συνεχίζει τα γυρίσματα για την ταξιδιωτική της εκπομπή – “My Greece” –  και κάθε λίγο και λιγάκι πετάγεται στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Όπως καταλαβαίνεις, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας της.

Το πρωί της Πέμπτης, η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μαζί με τους συνεργάτες της βρέθηκαν στην Βούλα. Αφορμή ήταν η φωτογράφιση της καλλιτέχνιδας για το επόμενο τεύχος του περιοδικού Down Town. Η Δέσποινα, ακούγοντας όλες τις υποδείξεις του καταξιωμένου φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού, ανέβηκε στα πιο ψηλά βράχια δίπλα στο κύμα, με σκοπό να ποζάρει για το πρωτοσέλιδο του τεύχους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση και παρά… τον κίνδυνο, το απόλαυσε όσο περισσότερο μπορούσε! Τόσο η Δέσποινα όσο και οι συνεργάτες της δεν σταμάτησαν να μοιράζονται backstage στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση της καλλιτέχνιδας στην Βούλα.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Η Δέσποινα πηγαίνοντας προς το μέρος όπου θα γινόταν το photoshooting διασκέδασε τους συνεργάτες της τραγουδώντας… Αλίκη!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164