Δέσποινα Βανδή: Έξοδος για φαγητό με φίλους κάτω από την Ακρόπολη [pic]

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος αλλά και μία άψογη επαγγελματίας, όμως είναι και μια πολύ καλή φίλη. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί “Acro” μαζί με τον Νίνο και το Γιώργο Παπαδοπούλουκαι σε κάθε live εντυπωσιάζει τόσο με τη φωνή της όσο και με την άψογη σιλουέτα της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια διαθέτει κορμί… λαμπάδα, αφού φροντίζει να γυμνάζεται και να προσέχει τη διατροφή της.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες οι ημέρες της εβδομάδας που η ίδια θα βγει με τους φίλους της, θα διασκεδάσει και θα φάει οτιδήποτε της κάνει όρεξη. Έτσι έγινε και το χθεσινό μεσημέρι! Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Καβογιάννη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μαζί με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου και άλλα αγαπημένα πρόσωπα απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρ της Αθήνας και πήραν το γεύμα τους κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

“Κι έτσι απλά και ωραία συναντηθήκαμε και ήπιαμε ένα ουζάκι και μοιραστήκαμε ιστορίες με πολύ γέλιο κάτω από τη σκιά του ιερού βράχου! Πόσο όμορφα!”, σχολίασε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η παρέα ποζάρει με ένα μεγάλο χαμόγελο στο φακό!

Read More

And More