Δέσποινα Βανδή: Εξομολογείται την ανησυχία που είχε για την παράσταση «Το Δικό Μας Σινεμά»

Κινείται με αυτοπεποίθηση ανάμεσα στους συμπρωταγωνιστές της παράστασης και όλοι θέλουν να μοιραστούν δυο κουβέντες μαζί της. Μοιάζει με ήρεμη δύναμη, με επιμελή μαθήτρια που αφουγκράζεται το καθετί που μπορεί να τη βελτιώσει. Κυρίως, μοιάζει να νιώθει το περιβάλλον γύρω της, όχι απλώς οικείο, αλλά φυσικό. Μερικές ώρες μετά την πρεμιέρα της στην παράσταση “Το δικό μας σινεμά” στο Θέατρο Άλσος, η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People.

«Τελείωνα την περιοδεία του Mamma Mia! όταν μου τηλεφώνησε ο Μιχάλης Ρέππας για να μιλήσουμε» εξιστορεί. «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μου έρθει μια πρόταση τόσο σύντομα» εκμυστηρεύεται στο περιοδικό.

Το γεγονός πως η πρόταση ήρθε από το πιο επιτυχημένο δίδυμο θεατρικών συγγραφέων μόνο ως παράσημο μπορεί να εκληφθεί. Ωστόσο, ρωτώντας τη για το αν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις πριν να απαντήσει θετικά, η Δέσποινα δεν μου κρύβει τη μοναδική ανησυχία που είχε. «Οι δεύτερες σκέψεις που είχα αφορούσαν τη συσσωρευμένη κούραση που ένιωθα από την περιοδεία του Mamma Mia! Αλλά από την άλλη, ήταν άκρως δελεαστικό το ότι αυτό το επιτυχημένο δίδυμο, οι Ρέππας – Παπαθανασίου, μου έκανε πρόταση να πρωταγωνιστήσω σε ένα έργο που υπογράφουν, με ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών και τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο 15/6, μαζί με το Έθνος.

Read More

And More