Δέσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου: Κοσμοσυρροή στην τελευταία τους συναυλία! [pics,vid]

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου πέρασαν όλο το καλοκαίρι μαζί, κάνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Οι δύο μεγαλύτερες Ελληνίδες σταρ ένωσαν τις δυνάμεις τους και διασκέδασαν τον κόσμο, όπως εκείνες ξέρουν καλύτερα, αφού έχουν στο ενεργητικό τους πάρα πολλές επιτυχίες. Οι αγαπημένες τραγουδίστριες ξεσήκωσαν το κοινό σε κάθε πόλη ή νησί που εμφανίστηκαν, όπως η Κρήτη, η Ζάκυνθος, η Αλεξανδρούπολη, η Χαλκίδα, η Σύρος αλλά και η Κύπρος!

Αυτό το όμορφο μουσικό ταξίδι, όμως, έφτασε στο τέλος του! Το βράδυ της Κυριακής έγινε η τελευταία συναυλία της Δέσποινας και της Έλενας στις Σέρρες και, συγκεκριμένα, στο Ser Expo, στην Διεθνής Έκθεση Επιμελητήριου. Μάλιστα, υπήρξε τεράστια κοσμοσυρροή, καθώς την τελευταία τους εμφάνιση παρακολούθησαν 15.000 άτομα! Οι Σέρρες “βούλιαξαν” από κόσμο που πήγε να απολαύσει τις δημοφιλείς τραγουδίστριες.
Η Έλενα Παπαρίζου και η Δέσποινα Βανδή τα έδωσαν όλα σε μια μοναδική εμφάνιση, αποχαιρετώντας έτσι το ξεχωριστό καλοκαίρι που πέρασαν μαζί!
Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

15.000 απόψε στην τελευταία μας συναυλία με την @helenapaparizouofficial στις Σέρρες!Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

#serexpo# Απλα..Υπεροχες!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fenia Manou (@19fenia) στις

Αγάπη παντοτινή. ❤ #serexpo #Serres #Paparizou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Valkanou (@christinavalkanou) στις

#serexpo @helenapaparizouofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanos xatziioanou (@stefano.hatz) στις

Σ’αγαπώ ως το άπειρο♥️♥️♥️♥️♥️♥️ #despina #vandi #mylife #live #serexpo #keepvanding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Vandaimonio (@christina_vandaimonio) στις

Sunday closing with these amazing girls…Δέσποινα & Έλενα! #despinavandi#elenapaparizou#serexpo#girlshavefun#amazinggirls#concert#sundaynightout#lovethem#happymoments#duet#endoftheweekend#goodnightbabies

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paschalis Gionis (@paschalis.gionis) στις

Read More

And More