Δέσποινα Βανδή: Εντυπωσιακή με δύο διαφορετικές εμφανίσεις στη συνέντευξη τύπου για “Το δικό μας σινεμά”! Φωτογραφίες

Η Δέσποινα Βανδή είναι πανέτοιμη για το νέο της θεατρικό στοίχημα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει μαζί με ακόμη 17 εξαίρετους ηθοποιούς στο ολοκαίνουργιο θεατρικό μιούζικαλ των Παπαθανασίου – Ρέππα, με τον τίτλο «Το δικό μας σινεμά» το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ολοκαίνουργιο Θέατρο «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως! Η Δέσποινα Βανδή το είδε ως πρόκληση για την επαγγελματική της καριέρα, ωστόσο δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Η ίδια έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο με το Mamma Mia με μεγάλη επιτυχία και όλοι περιμένουμε πώς και πώς να την ξαναδούμε στη σκηνή να τραγουδά και να χορεύει.

Το απόγευμα της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο θέατρο Άλσος με τους συμπρωταγωνιστές της. Φορώντας ένα maxi πράσινο φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι, η τραγουδίστρια ήταν πιο chic από ποτέ. Στη συνέχεια, ωστόσο άλλαξε επιλέγοντας ένα σέξι κολλητό floral φόρεμα, για τις ανάγκες της τηλεοπτικής συνέντευξής της με την Φαίη Σκορδά, η οποία θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα στο Πρωινό.

Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Ο θίασος της παράστασης

“Όταν έγινε η πρόταση ήμουν σε μία φάση που ήμουν πραγματικά κουρασμένη. Είχα τελειώσει τότε την περιοδεία του Mamma Mia. Ήμουν σχεδόν αρνητική. Το σκέφτηκα όμως… διότι θεώρησα πως στη ζωή δεν σου δίνονται δεύτερες ευκαιρίες. Αυτή πραγματικά ήταν μια ευκαιρία που δεν έπρεπε να φύγει έτσι. Ήταν μεγάλη πρόκληση” ανέφερε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να προσθέτει “Η Δέσποινα είναι αποκάλυψη”.

Με την Ευγενία Σαμαρά

Με τον Φωκά Ευαγγελινό

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια ιστορία που εκτυλίσσεται μέσα στα στούντιο της Φίνος Φίλμ στη δεκαετία του ’60 και πιο συγκεκριμένα εξελίσσεται μέσα σε μια εικοσαετία από το 1955 μέχρι το 1977, τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, δίνει την αφορμή στον Θανάση Παπαθανασίου και στον Μιχάλη Ρέππα να μας ταξιδέψουν στο χρόνο και να μας μεταφέρουν με νοσταλγία, τρυφερότητα, συγκίνηση και χιούμορ σε μια εποχή που όλοι έχουμε αγαπήσει.

«Το δικό μας σινεμά» σε ασπρόμαυρο φόντο, με χαρακτήρες και τραγούδια αγαπημένα, μεγάλες επιτυχίες που έχουν γραφτεί στην ψυχή και τη μνήμη μας, περιδιαβαίνει τα χρόνια της μεγάλης ανόδου, της ακμής και της παρακμής του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τις ζωές κάποιων πρωταγωνιστών του κινηματογράφου. Και μην αναζητήσετε οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή γεγονότα. Γιατί το χαρισματικό δίδυμο επινοεί προς τέρψιν των θεατών ιστορίες που απλώς εμπνέονται από την πραγματική ζωή του χτες και του σήμερα και φυσικά τον ελληνικό κινηματογράφο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More