Δέσποινα Βανδή: Εντυπωσιακή σε βραδινή έξοδο στου Ψυρρή για τα γενέθλια καλού της φίλου! [pics]

Τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Βανδή να έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, αφού βρίσκεται αφενός στο στούντιο, ετοιμάζοντας τη νέα της δισκογραφική δουλειά, που την υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, και αφετέρου βρίσκεται στα γυρίσματα του J2US του Open, όπου είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης, η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε να μην μείνει σπίτι για να ξεκουραστεί, αλλά να πραγματοποιήσει μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στου Ψυρρή, με αφορμή τα γενέθλια του καλού της φίλου Χρήστου Σκευαράκη.

Η αγαπημένη καλλιτέχνης φόρεσε τα καλά της και με ανεβασμένη διάθεση βρέθηκε σε γνωστό στέκι της περιοχής, όπου διασκέδασε με την παρέα της μέχρι αργά και ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στον εορτάζοντα, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικές φωτογραφίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη, με τους θαμώνες να έχουν στραμμένα πάνω της τα μάτια τους, όσο εκείνη συζητούσε, χόρευε και απολάμβανε το ποτό της μαζί με τον Σάββα Σπαθαρίδη και τον Γιάννη Μαρκετάκη.

Read More

And More