Δέσποινα Βανδή: Επιστροφή στο ονειρεμένο Πήλιο! Η μαγευτική βόλτα στο δάσος με τις οξιές (pics)

Η Δέσποινα Βανδή από τα μέσα του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει γυρίσματα για το νέο κύκλο της ταξιδιωτικής εκπομπής “My Greece”, που θα προβληθεί μέσα από το Open. Η γνωστή καλλιτέχνιδα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο project, αφού λατρεύει να ταξιδεύει και να εξερευνά τους μικρούς θησαυρούς της χώρας μας.

Αυτές τις ημέρες, η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε ένα μέρος που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, μιας και το επισκέπτεται ξανά και ξανά μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της. Ο λόγος για το ονειρεμένο Πήλιο. Το μαγευτικό βουνό του νομού Μαγνησίας αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για το χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι, καθώς τα συνδυάζει όλα και μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, λοιπόν, ξεκίνησε την περιπλάνησή της στα χωριά του Πηλίου, και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της. Μεταξύ των δραστηριοτήτων της Δέσποινας Βανδή και της ομάδας της, ήταν και η επίσκεψη στο πανέμορφο δάσος με τις οξιές στα 1400 μέτρα.

Δες φωτογραφίες:

Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει τις ομορφιές του Πηλίου.

 

Read More

And More