Δέσποινα Βανδή: Έτοιμη να επιστρέψει στο J2US! Η καραντίνα και οι βόλτες με την κολλητή της (pics)

Σε καθεστώς lockdown βρίσκεται η χώρα μας ήδη από το περασμένο Σάββατο και οι celebrities είναι κλεισμένοι σπίτια τους, περιμένοντας να τελειώσει επιτέλους αυτή η δύσκολη περίοδος που περνάει ολόκληρος ο πλανήτης. Οι έξοδοι γίνονται μόνο για τα απαραίτητα, όπως ψώνια, σωματική άσκηση ή επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται και εκείνη σε καραντίνα, μιας και τις τελευταίες δύο εβδομάδες το Just The 2 Of Us δεν βγήκε στον αέρα, εξαιτίας των θετικών κρουσμάτων που βρέθηκαν στην παραγωγή και στους συμμετέχοντες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κάνει αρκετές φορές το τεστ για τον κορονοϊό και ευτυχώς βγήκε σε όλα αρνητική. Ωστόσο, ήδη από το Σάββατο έμεινε σπίτι της μαζί με τον κολλητό της, Δημήτρη Γαλάνη και έβγαινε έξω μόνο για αγορές και σωματική άσκηση.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, η Δέσποινα Βανδή απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε βόλτα της στην Γλυφάδα, όπου βγήκε να περπατήσει με την κολλητή της. Η Δέσποινα και η καλή της φίλη Άρτεμις Λαμπρινίδη, η οποία είναι Online and Social media section manager γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών, με casual look και αθλητικά παπούτσια, απόλαυσαν τον περίπατό τους, φυσικά στέλνοντας το απαραίτητο μήνυμα στο 13033 και φορώντας τις μάσκες προστασίας τους.

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, όμως, η Δέσποινα Βανδή θα αφήσει για λίγο το σπίτι της και θα επιστρέψει στη θέση της στο J2US! Το λαμπερό show τραγουδιού θα επανέλθει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open Tv και η αγαπημένη τραγουδίστρια ανυπομονεί να δει ξανά τους συνεργάτες της και να ακούσει τα 13 ξεχωριστά ντουέτα!

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More