Δέσποινα Βανδή: Ξεκίνησε τις πασχαλινές ετοιμασίες, μπαίνοντας στην κουζίνα! [pics,vid]

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται πυρετωδώς για να τo περάσει με την οικογένειά της! Μετά την ολοκλήρωση του Mamma Mia στην Θεσσαλονίκη, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά της και στα αγαπημένα της πρόσωπα και ανυπομονεί να περάσει τις γιορτές μαζί τους. Αυτό το Πάσχα θα απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και θα αφιερωθεί στον άντρα της, Ντέμη Νικολαΐδη και στα δύο υπέροχα παιδιά τους, την Μελίνα και τον Γιώργο.

Το Πάσχα, όμως, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή! Η Ελληνίδα star δεν έχει ταλέντο μόνο στο τραγούδι και στη μόδα, αλλά και στη μαγειρική! Δεν είναι λίγες οι φορές, που η Δέσποινα μάς δείχνει τις ικανότητές της στην κουζίνα, φτιάχνοντας υπέροχες λιχουδιές για τους φίλους και τα παιδιά της. Έτσι, το Σαββατοκύριακο μάζεψε μερικούς από τους καλύτερους φίλους της, όπως την Μάνια Ντέλου, τον Αργύρη Αγγέλου και την Μαρία Χολέβα και τους έφτιαξε… λαχταριστά τσουρέκια!

Μάλιστα, η Δέσποινα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όλη την απολαυστική διαδικασία δημιουργίας των τσουρεκιών, η οποία περιλάμβανε πολύ χορό και τραγούδι! Στη συνέχεια, φυσικά, μας έδειξε το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν κάτι παραπάνω από λαχταριστό.

Το βράδυ της Κυριακής, μετά την υπέροχη μέρα που πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στο υπέροχο show των MiRo, στο πλαίσιο της 23ης Athens Xclusive Designers Week. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, άλλωστε έχει τεράστια αγάπη στην μόδα και φυσικά στο ταλαντούχο σχεδιαστικό δίδυμο, όπου την ντύνει σχεδόν σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και στις συναυλίες της.

Να σου θυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και η καινούργια συλλογή της Δέσποινας Βανδή, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι! Τα τελευταία χρόνια μέσα από τη σειρά ρούχων despinavandi, η γνωστή τραγουδίστρια παρουσιάζει τις δικές της προσωπικές συλλογές ρούχων με κομψά φορέματα και σύνολα, που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που λατρεύουν το look της.

Με την Μαρία Μπεκατώρου και την Υβόννη Μπόσνιακ στην πρώτη σειρά του fashion show των MiRo

Με την ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, Υβόννη Μπόσνιακ

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More