Δέσποινα Βανδή: Έτσι περνάει τον χρόνο της στην Κρήτη! [pics]

Η καλοκαιρινή περιοδεία του θρυλικού μιούζικαλ Mamma Mia σε όλα τα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία. Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει με όλο τον θίασο της θεατρικής παράστασης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδα, όπου ζουν μαγικές στιγμές κάθε φορά.

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην έχει την δυνατότητα να κάνει πολλές διακοπές με την οικογένειά της, εξαιτίας της περιοδείας, αλλά η αγαπημένη τραγουδίστρια θα προσπαθεί ανάμεσα στους διάφορους σταθμούς να βρίσκει χρόνο να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει. Το Mamma Mia, αυτές τις ημέρες, έκανε παραστάσεις στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, στα Χανιά και στο Ρέθυμνο όπου η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια.

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή κάθε βράδυ να παίζει την “Ντόνα” αλλά την υπόλοιπη ημέρα προσπαθεί να απολαύσει και εκείνη τις ομορφιές της Κρήτης, στην οποία τρέφει τεράστια αγάπη. Έτσι, τα πρωινά η δημοφιλής τραγουδίστρια χαλαρώνει με ένα καλό βιβλίο και γεμίζει μπαταρίες, με σκοπό να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή.

“Ξέρετε πόσο αγαπώ την Κρήτη! Πως να μην άλλωστε! Οι άνθρωποι το φαγητό η μουσική η ρακί η ιστορία ο ήλιος της! Αδύνατον να μη σε σαγηνεύσει! Μια από τις πιο μεγάλες μου απολαύσεις τις μέρες του καλοκαιριού είναι ο ελληνικός καφές και ένα καλό βιβλίο!”

Read More

And More