Δέσποινα Βανδή: Έβαλε “φωτιά” σε πίστα της Θεσσαλονίκης! [pics]

Η Δέσποινα Βανδή απείχε για κάποιο διάστημα από τις πίστες και τα νυχτερινά μαγαζιά, καθώς συμμετείχε για δύο χρόνια στο θρυλικό μιούζικαλ Mamma Mia, υποδυόμενη την Donna. Λίγο πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να επιστρέψει στο τραγούδι για λίγες μόνο εμφανίσεις. Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μερικές εβδομάδες και κάθε Κυριακή, η Δέσποινα εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης και ξεσηκώνει τους Θεσσαλονικείς, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει!

Έτσι, μετά τη μίνι απόδραση που έκανε με τους καλούς της φίλους στην Ύδρα, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε για ακόμη μια Κυριακή στη συμπρωτεύουσα και έβαλε “φωτιά” στη σκηνή, ερμηνεύοντας τις τεράστιες επιτυχίες της! Μπορεί, η γνωστή τραγουδίστρια να αγάπησε το θέατρο και το μιούζικαλ, αλλά το τραγούδι παραμένει η πρώτη και η μεγάλη της αγάπη και τίποτα δεν την κάνει περισσότερο χαρούμενη από το να διασκεδάζει τους θαυμαστές της.

Φυσικά, για ακόμη μια φορά, εντυπωσίασε με τη σέξι της εμφάνιση, φορώντας μαύρο see through παντελόνι και ένα μπλουζάκι, το οποίο αναδείκνυε τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More