Δέσποινα Βανδή: Γιατί την πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο; [pics]

Η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο καιρό τρέχει και δεν φτάνει. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε πρεμιέρα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και όπως ήταν λογικό το άγχος και η ανυπομονησία βρισκόντουσαν στα ύψη. Παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο “Αθηνών Αρένα”, η Δέσποινα κάνει καθημερινά γυρίσματα για την  μαγειρική εκπομπή της σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Μπορεί τα επαγγελματικά της να βρίσκονται σε μια πολύ καλή φάση όμως απόλυτη προτεραιότητα της τραγουδίστριας δεν σταματούν στιγμή να είναι τα παιδιά της. Ακόμα και αν λείπει αρκετές μέρες της εβδομάδας, φροντίζει πάντα για εκείνα. Αυτές τις μέρες η Δέσποινα βρίσκεται στα Ιωάννινα για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Μπορεί ο καιρός να είναι ηλιόλουστος, όμως η χαμηλές θερμοκρασίας διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Η φύση το φθινόπωρο είναι μαγευτική και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η γνωστή τραγουδίστρια, αφού συχνά μοιράζεται τοπία από τα ταξίδια της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι αυξημένες υποχρεώσεις της, την έχουν κουράσει αρκετά γι’ αυτό και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για ξεκούραση.Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, η Δέσποινα έριξε έναν υπνάκο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ανέβασε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

Read More

And More