Δέσποινα Βανδή – Γιώργος Καπουτζίδης: Τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι το πρωί! [pics]

To “Mamma Mia” είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών με εκατομμύρια κόσμου να το έχουν παρακολουθήσει ανά τον κόσμο. Αυτό τον χειμώνα πρόκειται να ανέβει στο θέατρο Ακροπόλ με την Δέσποινα Βανδή στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά από συνεχόμενες και εξαντλητικές παραστάσεις που έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να βγει και να διασκεδάσει με φίλους και συναδέλφους.

Έτσι, λοιπόν, διασκέδασε την Παρασκευή το βράδυ στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου, στο Shamone. Εκεί βρέθηκε με κάποιους συντελεστές της παράστασης αλλά και τους δύο κολλητούς της φίλους, τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Παντελή Καναράκη.

Η Δέσπονα Βανδή φορούσε ένα total black και casual σύνολο και ήταν ιδιαιτέρως λαμπερή και όμορφη. Φυσικά, δεν παρέλειψε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Τα πειράγματα μεταξύ τους δεν σταματούσαν ενώ όλο το τραπέζι φαινόταν να το διασκεδάζει πολύ.
Η Δέσποινα Βανδή είπε και ένα τραγούδι καθισμένη στα πόδια του κολλητού της φίλου, Παντελή Καναράκη. Η φιλία των δυο τους κρατάει πολλά χρόνια, προτού καλά- καλά γίνουν διάσημοι καθώς μαζί κατέβηκαν από την Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουν την λαμπερή καριέρα τους στην Αθήνα.

Read More

And More