Δέσποινα Βανδή: Girl’s night out με τις φίλες της! Με total black outfit σε βραδινή της έξοδο - Φωτογραφίες

Δέσποινα Βανδή: Girl’s night out με τις φίλες της! Με total black outfit σε βραδινή της έξοδο – Φωτογραφίες | tlife.gr

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια πολυάσχολη γυναίκα αλλά έχει βρει τον τρόπο να τα συνδυάζει όλα με απόλυτη επιτυχία! Άψογη επαγγελματίας, τρυφερή μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος, καταφέρνει να ισορροπεί σ’ όλα τα επίπεδα. Η γνωστή τραγουδίστρια διανύει μια αρκετά απαιτητική καθημερινότητα με τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη, την ταξιδιωτική της εκπομπή στο Open Tv αλλά και κάνοντας πρόβες για την μουσική παράσταση «Το δικό μας σινεμά» που θα ανέβει το καλοκαίρι στο θέατρο Άλσος.

Σε μια ανάπαυλα απ’ τις καθημερινές της υποχρεώσεις, η Δέσποινα Βανδή πήγε με τις φίλες της στο θέατρο! Το βράδυ της Πέμπτης, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στο θέατρο Μουσούρη και απόλαυσε τη θεατρική κωμωδία Ψέμα στο Ψέμα με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη. Μαζί με την Κική Τσόλκα που τις συνδέει μια φιλία 20 χρόνων και την Μαρία Φιλίππου παρακολούθησαν το θεατρικό έργο και στο τέλος καταχειροκρότησαν τους ηθοποιούς.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας total black outfit.

Στο τέλος της παράστασης, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν δίστασε να βρεθεί στα καμαρίνια των δύο πρωταγωνιστών και να τους δώσει συγχαρητήρια, αλλά και να ποζάρει μαζί τους, φορώντας το μεγαλύτερο της χαμόγελο.

Φωτογραφίες: NDP

READ more