Δέσποινα Βανδή: Γλέντι στο σπίτι της για την Καθαρά Δευτέρα – Το βίντεο από την κουζίνα της και τα φαγητά

Ο καλός καιρός έκανε τους Αθηναίους να βγουν και πάλι έξω απολαμβάνοντας τον ήλιο αλλά και τα παιχνίδια αλλά παράλληλα να γιορτάσουν το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας. Πολλοί ήταν και οι Έλληνες celebrities που βγήκαν με τις οικογένειές και τα παιδιά τους για να πετάξουν χαρταετό ενώ πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν και σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

Η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να διοργανώσει ένα μικρό γλέντι στο σπίτι της για να γιορτάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ως λάτρις της μαγειρικής, η γνωστή τραγουδίστρια μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της και ετοίμασε σαρακοστιανές λιχουδιές, τις οποίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Όπως θα δεις, την ώρα που βρισκόταν στην κουζίνα, η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, δείχνοντας το τραπέζι που ετοίμασε, ενώ μαζί με την φίλη της Μαρία Χολέβα έστειλαν τα φιλιά τους στους θαυμαστές της. 

@desp1navandiofficial

Καλή Σαρακοστή!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Στην συνέχεια μάλιστα, ακολούθησε και το τραγούδι, με την Μαρία Μπακοδήμου να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο από τη στιγμή που η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ερμηνεύουν ένα αγαπημένο τους τραγούδι!

Read More

And More