Δέσποινα Βανδή: Μιλάει για τα παιδιά της και τις… ρυτίδες! “Ακόμη και σε φωτογραφίσεις, τους έχω πει να μου αφήνετε κάποιες ρυτίδες” Video

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε και τη φετινή σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αυτή την φορά στην κριτική επιτροπή του show Just The 2 Of Us στο Open Tv. Μπορεί να είναι λίγο παραπάνω αυστηρή από τους υπόλοιπους κριτές, ωστόσο η ίδια θέλει πάντα να λέει την αλήθεια και αυτά που νιώθει και βλέπει. Η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή της Ευτυχείτε βρέθηκαν στο καμαρίνι της τραγουδίστριας και η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην παρουσιάστρια, μιλώντας για τις ρυτίδες της και το πέρασμα του χρόνου αλλά και για τα social media.

“Ακόμη και σε φωτογραφίσεις που κάνω για εξώφυλλα, τους έχω πει να μου αφήνετε κάποιες ρυτίδες. Δεν θέλω να είναι όλο ένα ψέμα. Θέλω να φαίνομαι στην ηλικία που είμαι, ότι είμαι μια χαρά. Δεν μπορώ να κάνω πως είμαι 25, θα ήμουν γελοία. Τα social media μου δεν τα διαχειρίζεται κανείς! Όλα σωστά, λάθη εγώ τα κάνω! Δεν είμαστε τέλειοι, και εγώ προσέχω, μη νομίζεις. Προσέχω κάποια πράγματα αλλά πολλές φορές αυτή η φυσικότητα, η αλήθεια που έχει, νομίζω είναι πιο γοητευτική. Δεν είμαστε έτσι, όταν ξυπνάμε το πρωί. Ή όταν μαγειρεύουμε ή πλένουμε πιάτα…” εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

“Τα παιδιά με βλέπουν στο J2US. Μερικές φορές μου λένε ότι συμφωνούν μαζί μου… Δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο ήμουν μικρότερη και μου πάει. Στα πολύ αδύνατά μου ήμουν μείον πέντε κιλά. Θέλει πολύ προσπάθεια, Κατερίνα μου. Και όσο μεγαλώνεις κακά τα ψέμματα, πρέπει να προσέχουμε. Μετά τα 40 λένε θα έχεις ή πρόσωπο ή σώμα. Χρειάζεται να γυμνάζεσαι και να ξέρεις τι τρως” αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Read More

And More