Δέσποινα Βανδή: “Η εικόνα μου με απασχολεί. Ο χρόνος δεν χαρίζεται σε μια γυναίκα”

“Ο Ντέμης είναι ένας άνθρωπος ευφυής κατά τη γνώμη μου. Με ιδανικά και αξίες που σπάνια συναντάς, ιδιαίτερα στην εποχή μας”, αποκαλύπτει η Δέσποινα Βανδή και μετά από 17 χρόνια σχέσης με τον Ντέμη Νικολαίδη, συνεχίζει να μιλά με τον ίδιο ενθουσιασμό για τον άνθρωπο που την κάνει να χαμογελά.

Λίγο μετά τα φετινά Madwalk (και την ομολογουμένως πολύ καλή εμφάνισή της ως παρουσιάστρια), η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται με τα ρούχα από τη νέα της συλλογή για το Instyle και μιλά για όλα. Τα παιδιά, η ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της Μελίνα, ο Ντέμης που είναι πάντα στο πλευρό της και η εμφάνισή της είναι μερικά από αυτά για τα οποία μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για μια ακόμη φορά!

“Δυσκολίες υπάρχουν σε όλες τις δουλειές, όταν όμως πραγματικά κάνεις κάτι που αγαπάς, τις αντιμετωπίζεις πιο εύκολα”, είπε η γνωστή ερμηνεύτρια μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα. Η Δέσποινα, μάλιστα, σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει στο Θέα της εμφανίσεις της με τον Χρήστο Χολίδη. Ακόμη, όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δύσκολες ώρες που πέρασε με το χαμό του Παντελή Παντελίδη. (δες εδώ τι είπε για τον ξαφνικό θάνατό του).

Μιλώντας, πάντως, για την οικογένειά της το πρόσωπό της γλυκαίνει: “Ο Ντέμης έχει μια αφοπλιστική αισιοδοξία απέναντι στη ζωή και στις όποιες δυσκολίες καλείται να αντιμετωπίσει κάθε φορά”, είπε και συμπλήρωσε: “Είμαι πολύ τυχερή που είναι ο σύντροφος της ζωής μου, εδώ και 17 χρόνια”. Ενώ, παράλληλα, ανέφερε για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τους θέλουν να περνούν κρίση στο γάμο τους: “Ήταν δημοσιεύματα που δεν έχουν καμιά δημοσιογραφική υπόσταση και ποτέ δεν μας απασχόλησαν επί της ουσίας”.

Τέλος, για την εμφάνισή της, δήλωσε: “Θες δεν θες συμφιλιώνεσαι. Η εικόνα μου με απασχολεί, αλλά σε λογικό πλαίσιο. Ξέρω ότι ο χρόνος δεν χαρίζεται σε μια γυναίκα. Τα κάνει όλα πιο δύσκολα και θεωρώ ότι μια γυναίκα οφείλει να φροντίζει τον εαυτό της. Όσο, λοιπόν, μεγαλώνεις οφείλεις να γυμνάζεσαι και να προσέχεις τη διατροφή. Είναι και ο μεταβολισμός που αλλάζει. Όταν ήμουν 25, έτρωγα παστίτσιο στις 4 το πρωί και δεν το έβλεπα στη ζυγαριά. Τώρα αν διανοηθώ να το μυρίσω και μόνο θα ξυπνήσω με μισό κιλό παραπάνω”.

Διάβασε περισσότερα στο Instyle που κυκλοφορεί!

Read More

And More