Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση για το γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και η σχέση με τα παιδιά τους!

Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση για το γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και η σχέση με τα παιδιά τους! | tlife.gr

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της χώρας μας, η οποία βέβαια τα πάει εξίσου καλά με την παρουσίαση και την υποκριτική. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί  «Acro» μαζί με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο και όλοι μαζί παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με παλιές και ξένες επιτυχίες.

Κάνοντας μία ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις της, η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Celebrity» και μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο της με τον Ντένη Νικολαΐδη αλλά και τη σχέση της με τα δύο παιδιά της, την 16χρονη Μελίνα και τον 12χρονο Γιώργο.

Όσον αφορά τον άνδρα της ζωής της η τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Όταν τον γνώρισα, ένιωσα πράγματα, αλλά ίσως επειδή δεν με ενδιέφεραν τα “σκαλιά της εκκλησίας”, δεν μπορώ να σου πω ότι το σκέφτηκα. Δύο χρόνια αργότερα, όμως, αισθάνθηκα ότι αυτός ο άντρας ήθελα να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου»

Όπως εξομολογείται, ο γάμος τους δεν πέρασε ποτέ κρίση, ενώ στην ερώτηση ποιο είναι το μυστικό μιας υγιούς σχέσης αναφέρει: «Πολλά πράγματα. Ο γάμος είναι μια μακροχρόνια σχέση και στόχος είναι να μην «ξενερώσει» κανένας από τους δύο. Είναι σημαντικό η εξέλιξη των δύο αυτών ανθρώπων να είναι παράλληλη. Δεν γίνεται ο ένας να προχωράει μπροστά και ο άλλος να μένει πίσω, θα δημιουργηθεί χάσμα. Είναι σημαντικό τα «θέλω» του ενός να είναι αποδεκτά και από τον άλλο. Εγώ από την αρχή αυτής της σχέσης -και πριν από το γάμο αλλά και μετά–, πίστευα ότι δεν υπάρχει μόνο το εμείς. Υπάρχει και το εγώ και το εσύ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταργήσεις το εγώ σου, ό,τι κάνουμε δηλαδή στα πρώτα χρόνια μιας σχέσης, που ξεχνάμε τους φίλους μας, παρασυρόμαστε από τον έρωτα και λειτουργούμε διαρκώς ως μια δυάδα που χωρίζει αναγκαστικά μόνο τις ώρες της δουλειάς. Για μένα αυτό δεν είναι υγιές. Θέλω να έχω τους φίλους μου, όπως θέλω να έχει και ο άλλος τους φίλους του. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η επικοινωνία, να μιλάς για τα πράγματα που σε απασχολούν, αλλά και να ακούς με ορθάνοιχτα αφτιά, γιατί ο άλλος μπορεί να σου δώσει μια δική του οπτική που εσύ δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Αν τα νεύρα είναι τεντωμένα, καλύτερα να μη μιλήσεις εκείνη τη στιγμή. Έχει τύχει πολλές φορές όταν είμαι εκνευρισμένη να μιλήσω μετά από δύο μέρες, ώστε να έχω πλέον απο­φορτιστεί, να μου έχει φύγει δηλαδή η ένταση και να είμαι ψύχραιμη στην τοποθέτησή μου».

Μιλώντας για τα παιδιά της, τη 16χρονη Μελίνα και τον 12χρονο Γιώργο, λέει πως «έχω εξαιρετική σχέση μαζί τους και έχω αφιερώσει άπειρες ώρες χτίζοντάς την. Υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα, που είχα γονατίσει από την κούραση και τα νεύρα, έκλαιγα με το παραμικρό -κυρίως στην πιο παιδική τους ηλικία- και έλεγα ότι δεν θα αντέξω άλλο. Παρόλο όμως που υπήρχε η εναλλακτική της βοήθειας, ήθελα να είμαι εγώ η βασική πηγή φροντίδας τους μέρα-νύχτα. Εύχομαι λοιπόν μεγαλώνοντας να πουν “η μάνα μας ήταν μια καλή μάνα”. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για εμένα».

READ more