Δέσποινα Βανδή: Η Ελένη Τώρου φόρεσε φόρεμα της τραγουδίστριας, για νυφικό στον γάμο της! Φωτογραφίες

«Όταν θα παντρευτώ θέλω να φορέσω ένα νυφικό σαν αυτό το φόρεμα» είχε πει η Ελένη Τώρου όταν είχε δει την Δέσποινα Βανδή πάνω σε μία ρομαντική κούνια πριν πολλά χρόνια στο νυχτερινό κέντρο Rex. Και από τη στιγμή που το έβαλε στο μυαλό της, η γνωστή pr manager το έκανε πράξη!

Όταν μετά από χρόνια, ήρθε η ώρα να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, ζήτησε από την αγαπημένη τραγουδίστρια αν θα μπορούσε να της παραχωρήσει το εν λόγω φόρεμα, για να το δείξει στη σχεδιάστρια νυφικών Μαρία Κονίδη για να πάρει ιδέες. Φυσικά, με μεγάλη χαρά, η Δέσποινα Βανδή της παραχώρησε το φόρεμα και η σχεδιάστρια μόδας, κάνοντας κάποιες μικρές αλλαγές, το απογείωσε!

Αν και η Δέσποινα Βανδή της το έδωσε, με σκοπό να το φορέσει στον γάμο, εν τέλει το φόρεμα ήθελε αρκετές μεταποιήσεις, καθώς οι δύο γυναίκες έχουν διαφορετικό σωματότυπο. Για αυτό τον λόγο, η Μαρία Κονίδη έφτιαξε ένα ολοκαίνουργιο φόρεμα, αλλά με βάση το αυθεντικό της αγαπημένης της τραγουδίστριας.

Σε αυτή την περίοδο της καραντίνας που περάσαμε, αποφασίσαμε να ξεσκονίσουμε τις αναμνήσεις της και μέσα από κάποιες αναρτήσεις της στα social media, σκεφτήκαμε ότι θα έχει ενδιαφέρον να ξεφυλλίσουμε το άλμπουμ του ρομαντικού γάμου της! Έτσι επιλέξαμε κάποιες φωτογραφίες γεμάτες από εκείνες τις τόσο διαφορετικές στιγμές του παρελθόντος της Ελένης Τώρου, αλλά και κάθε κοπέλας που απλώς ονειρευόταν, σχεδίαζε και έκανε το γάμο της όπως τον επιθυμούσε και αναρωτιόμαστε τώρα πως μπορεί άραγε να γίνεται το όνειρο και η επιθυμία για το γάμο της κάθε κοπέλας;

Δες φωτογραφίες:

Η Ελένη Τώρου ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια και θεωρείται από ένα από τα πιο αξιόλογα άτομα του χώρου, ενώ έχει δουλέψει ως διευθύντρια δημοσίων σχέσεων σε δισκογραφικές εταιρείες, στο MAD TV, έχει αναλάβει την προώθηση και την επικοινωνία σε σχήματα αλλά και συναυλίες για πολλούς Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες, όπως και και σε πολλά project όπως η εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού με το pink ribbon του Δούκα Χατζηδούκα με πρέσβειρα τα τελευταία χρόνια την Ελένη Μενεγάκη!

Κάνει επίσης τις δημόσιες σχέσεις και στην Key Books τον εκδοτικό οίκο του συζύγου της Βλάση Μαρωνίτη με τον οποίον έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά μεταξύ των οποίων τα τρία είναι τρίδυμα!

Ο παραμυθένιος γάμος της στην Ύδρα:

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Ύδρα σε ένα μικρό εκκλησάκι μέσα σε μια βραχονησίδα στη θάλασσα και θύμιζε παραμύθι! Οι καλεσμένοι ακολούθησαν την εντυπωσιακή νύφη, περπατώντας σχεδόν όλο το νησί με τη συνοδεία οργάνων μέχρι να φτάσουν στην αποβάθρα.

Ο Δούκας Χατζηδούκας δημιούργησε τα υπέροχα παπούτσια όλο κρύσταλλα και η Μαρία Κονίδη το νυφικό. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης και πολύ φίλος της Ελένης μαζί με την Άντζελα Γκερέκου επίσης φίλη και μελλοντική κουμπάρα του ζευγαριού και την μικρή τότε Μαρία Βοσκόπουλου, που ήταν παρανυφάκι, συνόδευσαν μάλιστα την νύφη που έφτασε στο εκκλησάκι με θαλάσσιο ταξί!

Read More

And More