Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία με την κόρη της και οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά της!

Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία με την κόρη της και οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά της! | tlife.gr

Η Δέσποινα Βανδή είναι από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες της χώρας μας. Μαζί με τον Ντέμη Νικολαίδη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά – την Μελίνα και τον Γιώργο – και όλοι μαζί ζουν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Παρά το απαιτητικό τους πρόγραμμα προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο για να τον περνάνε ποιοτικά με τα παιδιά τους, τα οποία είναι ότι πολυτιμότερο έχουν.

Σήμερα, η Μελίνα έχει τα γενέθλια της και γίνεται 15 χρονών. Η Δέσποινα, κοινοποίησε μία κοινή τους φωτογραφία που κοιτάζονται στα μάτια και έγραψε μερικά τρυφερά λόγια για να της ευχηθεί και δημόσια. Συγκεκριμένα μίλησε για την περίοδο που ήρθε στην ζωή της η Μελίνα ενώ η καριέρα της βρισκόταν πικ.

«Η Μελίνα ήταν ένα δύσκολο μωρό!Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμά της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός! Είχαμε ένα απίστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό! Εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο! Θυμάμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου,να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία, Ministry of Sound , από χώρα σε χώρα -Ρωσία, Αμερική, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Σουηδία- κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το πόσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι!Επαγγελματικά συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ αλλά δεν το χαιρόμουν!
Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της, να μη χάσω καμία λεπτομέρεια της ζωής της! Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα! Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου… Είχα γίνει μάνα! Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε! Δεν το μετάνιωσα ποτέ!
Χθες το παιδί μου έγινε 15! Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι! Έχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι, καλά έκανα».

READ more