Δέσποινα Βανδή: Η καθημερινότητά της όταν δεν δουλεύει και τα εντυπωσιακά outfit της [pics]

Μετά από ένα πολύ έντονο καλοκαίρι με live εμφανίσεις, η Δέσποινα Βανδή απέχει από τα νυχτερινά σχήματα και την τηλεόραση αλλά δίνει τον καλύτερό της εαυτό στο θέατρο. Πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στο θρυλικό μιούζικαλ Mamma Mia που ανεβαίνει στο θέατρο Ακροπόλ. Από το επαγγελματικό της πρόγραμμα δεν λείπει βέβαια και η μεγάλη της αγάπη για τη μόδα που την έχει κάνει τα τελευταία χρόνια να υπογράφει εντυπωσιακές συλλογές ρούχων. Κάποια από αυτά, μάλιστα, φοράει και η ίδια τόσο στην καθημερινότητά της όσο και στις επίσημες εμφανίσεις της.

Το βράδυ της Τρίτης, που είναι η μέρα που έχει ρεπό από το θέατρο, επέλεξε να πάει σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα φορώντας ρούχα από τη συλλογή της. Η Δέσποινα Βανδή απόλαυσε το έργο “Έξυπνα, μικρά, ψέμματα” που ανεβαίνει στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Η καινούρια δυνατή κωμωδία του πολυβραβευμένου Τζο Ντι Πιέντρο, σε σκηνοθεσία και διασκευή του Πέτρου Φιλιππίδη και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργο Παρτσαλάκη, Αλμπέρτο Φάι και Δανάη Σκιάδη.

Φυσικά, μετά το τέλος της παράστασης η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στα καμαρίνια για να συγχαρεί τους συντελεστές του έργου κερδίζοντας πάνω της τα φωτογραφικά φλας αλλά και τα πιο θετικά σχόλια για το look της. Οι βραδινές έξοδοί της είναι σπάνιες αλλά κάθε φορά κερδίζει τις εντυπώσεις.

Στο θέατρο συνοδευόταν από τον κολλητό της φίλο, Αργύρη Αγγέλου ενώ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν κι άλλους αγαπημένους συναδέλφους. Άλλωστε πάντα στηρίζουν άλλες παραστάσεις καθώς κι εκείνοι υποδέχονται πολλοί συχνά τους διάσημους φίλους τους στη δική τους θεατρική δουλειά.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι σήμερα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, η παράσταση του Mamma Mia θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η Δέσποινα στηρίζει πάντα μέσα από τις δράσεις της τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Read More

And More