Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της μπήκε στην κουζίνα και εκείνη μας δείχνει με καμάρι τα δημιουργήματά της [pic]

Η Δέσποινα Βανδή φημίζεται για τις μαγειρικές της ικανότητες και εν μέσω καραντίνας δεν σταματά να βρίσκεται στην κουζίνα του σπιτιού της και να ετοιμάζει λαχταριστές συνταγές για την οικογένειά της. Είτε πρόκειται για κάποια αλμυρή συνταγή είτε για κάποιο γλυκό η γνωστή τραγουδίστρια βάζει όλο της το ταλέντο, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό και φυσικά πεντανόστιμο.

Βέβαια, η κριτής του “Just the 2 of us” φροντίζει κιόλας να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, λόγος που φυσικά δικαιολογεί την απίθανη σιλουέτα της. Τα χνάρια της μητέρας της φαίνεται πως ακολουθεί η Μελίνα Νικολαΐδη, καθώς τις περισσότερες φορές παρακολουθεί και βοηθάει τη μαμά της με τις συνταγές και έτσι γνωρίζει πολλά από τα μυστικά της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα δημιουργήματα της κόρης της. Η 16χρονη έφτιαξε μπισκότα και η μητέρα της σχολίασε με καμάρι: “Και να θέλει να αγιάσει κανείς δεν μπορεί σε αυτό το σπίτι! Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει”.

Δες τη φωτογραφία:

Η Μελίνα Νικολαΐδη ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της!

Read More

And More