Δέσποινα Βανδή: Η λαμπερή εμφάνισή της στο fashion show των MI-RO! [pics]

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η μόδα γιορτάζει με την Διεθνή Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week, η οποία πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου. Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενοι νέοι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν.

Μέσα σε πέντε ημέρες θα πραγματοποιηθούν συνολικά 37 shows. Κεντρικός χώρος διεξαγωγής των επιδείξεων είναι το Ζάππειο Μέγαρο, ενώ κάποια shows πραγματοποιούνται σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες της Αθήνας. Μάλιστα, για πρώτη φορά οι επιδείξεις μόδας συνεχίζουν μέχρι αργά το βράδυ με late night shows.

Ένα από αυτά ήταν και αυτό των MI-RO, οι οποίοι επιφυλάσσουν ένα ακόμα avant garde show στη Σχολή Καλών Τεχνών, το βράδυ της Κυριακής. Το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο τίμησαν με την παρουσία τους πολλά πρόσωπο από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε και την Δέσποινα Βανδή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεργάζεται χρόνια με τον Δημήτρη Μαστρόκαλο και τον Γιάννη Ράπτη, με τους οποίους, μάλιστα, την συνδέει και στενή φιλία. Επομένως, ήταν αδύνατον να μην βρίσκεται στο πλευρό τους σ’ αυτή τη σημαντική στιγμή της καριέρας τους.

Η Δέσποινα πραγματοποίησε μια chic & sexy εμφάνιση, καταφέρνοντας έτσι να μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. Και όχι άδικα, αφού ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές διάσημες κυρίες που έδωσαν το “παρών” στο fashion show.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More