Δέσποινα Βανδή: Η πιο δημιουργική φάση της ζωή της και όλα της τα νέα επαγγελματικά σχέδια!

H Δέσποινα Βανδή, μας κάνει κι αναρωτιόμαστε κάθε φορά, πώς μπορεί και τα προλαβαίνει όλα. Aυτή την περίοδο, ετοιμάζει το νέο της δίσκο (θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2016) και προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο Θέα, που ξεκινούν αρχές του Μαΐου! Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα συνεργαστεί μάλιστα για πρώτη φορά με τον Χρήστο Χολίδη. Μαζί με όλα αυτά όμως, ασχολείται και με τα δύο εντελώς διαφορετικά project της, που αφορούν στη μόδα και τη μαγειρική.

Τη νέα συλλογή ρούχων της θα την δούμε σε catwalk για πρώτη φορά στο Madwalk, το οποίο θα παρουσιάσει κιόλας, ενώ όπως ανακοίνωσε χθες, αύριο θα μπορεί κανείς να επισκεφτεί το site με τις νέες της δημιουργίες και είναι ενθουσιασμένη! Ωστόσο στο Madwalk, θα αποκαλύψει τα cocktail dresses που έχει σχεδιάσει για τη συλλογή της, η οποία περιλαμβάνει επίσης καφτάνια, beachwear και σανδάλια. Στο μεταξύ το delivery cook shop που ετοιμάζει, με μενού αποκλειστικά δικό της, είναι κάτι στο οποίο επενδύει αγάπη, μεράκι και πολύ χρόνο, καθώς προκειμένου να γίνουν όλα στην εντέλεια, δεν βιάζεται.

Τα καλύτερα έρχονται!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις


Kαθημερινά άλλωστε, φρόντιζε να μας δίνει μια γεύση από τη νέα της συλλογή και όπως έγραψε στα social media, τα καλύτερα έρχονται! Ποζάρει φυσικά με δικές της δημιουργίες κι ανυπομονεί να μας τα δείξει! Πάνω απ’ όλα όμως είναι μαμά κι αυτό που χαίρεται περισσότερο είναι οι στιγμές με τα παιδιά της.


Το σίγουρο είναι πως με ό,τι καταπιάνεται, φροντίζει να βάζει όλη της την θετική ενέργεια και πάντα στο τέλος μιλά για επιτυχίες.

Backstage shooting @instylegreece by @skoulos @vassilisstratigos @nakopoulouvaso @vinaneofotistou @anna_zinchenko #despinavandicollection #instylegreece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More