Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στην Κύπρο. Εκεί, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή σε γνωστό μαγαζί μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Δες εδώ: Αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE – Η Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο, στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή του «Notes live» στη Λεμεσό, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και εντυπωσίασε τους θαμώνες. «Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε. Τι κάνετε παιδιά; Είστε λίγο φοβισμένοι; Καλά κάνετε. Καθήμενοι. Πάμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά, τι λέτε; Έχουμε τη διάθεση αυτή; Εγώ είμαι εδώ και θα σας τη φτιάξω», είπε στα πρώτα της λόγια on stage.

Δες το βίντεο από τα stories του Χάρη Σιανίδη. «Η Δέσποινα στα καλύτερά της» σχολίασε ο pr manager.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ερμήνευσε το «Πέτρα», την επιτυχία που της έγραψαν ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Νίκος Μωραΐτης, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records και έμελε να σηματοδοτήσει το χωρισμό της, καθώς οι στίχοι αποδείχθηκαν βιωματικοί. Η ερμηνεία της ήταν καθηλωτική, ενώ φανερή ήταν και η συγκίνησή της. Εξάλλου, η καταξιωμένη τραγουδίστρια ήταν φορτισμένη ψυχολογικά όταν ηχογράφησε το τραγούδι και γύρισε το video clip του, τον Μάρτιο που μας πέρασε.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: instagram.com/noteslive

Read More

And More