Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη φωτογραφία της στα social media, μετά το διαζύγιο – Πού βρίσκεται;

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες – όπως και τις τελευταίες εβδομάδες κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή – η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού, ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στη Μεγαλόνησο.

Αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για τη Δέσποινα Βανδή, καθώς μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, εστιάζοντας στην ανατροφή των δύο παιδιών τους, της Μελίνας και του Γιώργου. 

Από την ημέρα που δημοσιεύτηκε η λύση του γάμου της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, η Δέσποινα Βανδή έχει περιορίσει τις αναρτήσεις της στα social media. Πριν από λίγη ώρα, ωστόσο, η τραγουδίστρια θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τι κάνει λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.

Όπως θα δεις, η Δέσποινα Βανδή χαλαρώνει, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της, που δημοσιεύει στα social media, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More