Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τους φίλους της μετά την καραντίνα [pic]

Από τη Δευτέρα 25 Μαΐου άνοιξαν και πάλι ύστερα από σχεδόν δύο μήνες τα εστιατόρια, οι καφετέριες και τα μπαρ τηρώντας, βέβαια, όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η Δέσποινα Βανδή άδραξε την ευκαιρία και έτσι μετά από πολύ καιρό συνάντησε την αγαπημένη της παρέα και όλοι μαζί απόλαυσαν την βραδινή τους έξοδο πίνοντας το κοκτέιλ τους και συζητώντας. Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε όλο το διάστημα της καραντίνας μαζί με την οικογένειά της περνώντας όσο πιο δημιουργικά γινόταν το χρόνο της στο σπίτι.

Όσο όμορφα και αν πέρασε αυτή την περίοδο, η ίδια είχε επιθυμήσει πολύ να πιει ένα ποτό, να ακούσει λίγη μουσική και να χαρεί την παρέα των αγαπημένων της φίλων. Το ραντεβού, λοιπόν, δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας γεγονός που αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Πριν την καραντίνα ήμασταν μαζί! Έπρεπε λοιπόν και αυτή την πρώτη νύχτα”, έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Δες τη φωτογραφία:

Η αγαπημένη παρέα επέστρεψε στις γνώριμες συνήθειές της!

Read More

And More