Δέσποινα Βανδή: Η θεατρική παράσταση στην Θεσσαλονίκη που τη συγκίνησε! [pics]

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τις live εμφανίσεις της στην Πύλη Α με τον Αντώνη Ρέμο. Μάλιστα, το επιτυχημένο καλλιτεχνικό δίδυμο ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα το βράδυ του Σαββάτου, ξεσηκώνοντας γι’ ακόμη μια φορά το κοινό με τις τεράστιες επιτυχίες του. Το απόγευμα της Κυριακής και αφού κατάφερε να ξεκουραστεί μερικές ώρες, η δημοφιλής τραγουδίστρια πήγε θέατρο!

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα παρακολούθησε τον θεατρικό μονόλογο “Ουρανία” στο θέατρο Σοφούλη, με πρωταγωνίστρια τη Δανάη Μπάρκα. Μετά από δύο σεζόν με συνεχόμενα sold out στο θέατρο 104, το συγκινητικό, σύγχρονο κείμενο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεημάν, με τη ταλαντούχα κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου στον ομώνυμο ρόλο, έκανε στάση στη Θεσσαλονίκη! Η Δέσποινα απόλαυσε ιδιαίτερα τον εξαιρετικό μονόλογο της Δανάης και το σίγουρο είναι ότι συγκινήθηκε με τη σπουδαία ερμηνεία της νεαρής ηθοποιού.

Εχθές Κυριακή, μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε την Γιορτή της Μητέρας έχοντας στο πλευρό της, την κόρη της! Η Μελίνα φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες κάνει αρκετή παρέα με την Δανάη Μπάρκα και έτσι όλες μαζί πέρασαν μια υπέροχη μέρα, λίγο πριν η τραγουδίστρια με την κόρη της την απολαύσουν στη θεατρική σκηνή.

Read More

And More