Δέσποινα Βανδή: Η βραδινή έξοδος στο θέατρο και το απρόοπτο που της συνέβη! [video]

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με συνεχείς sold out παραστάσεις αλλά και την επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η «Ρένα» του Αύγουστου Κορτώ συνεχίζει το ταξίδι της στο Θέατρο Ακροπόλ από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Στον ρόλο της Ρένας εμφανίζεται η Υρώ Μανέ, ενώ στην παράσταση συμπρωταγωνιστούν οι: Άγης ΕμμανουήλΚωνσταντίνος Φάμης και Μιχάλης Αβρατόγλου. Μαζί τους στη σκηνή βρίσκονται και οι μουσικοί: Παναγιώτης Τσεβάς και Κώστας Νικολόπουλος.

Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της «Ρένας” , με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» και να καταχειροκροτεί τους συντελεστές. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε εκεί την Δέσποινα Βανδή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια απόλαυσε επί σκηνής την καλή της φίλη, Υρώ Μανέ, ενώ πόζαρε στον φακό χαμογελαστή, εντυπωσιάζοντας με το casual chic look της.

Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου

Μετά το τέλος της παράστασης, η Δέσποινα μαζί με την Υρώ Μανέ και την Μαρία Καβογιάννη βρέθηκαν σε γνωστό coffee bar-εστιατόριο στου Ψυρρή, όπου δείπνησαν και πέρασαν μαζί μερικές στιγμές χαλάρωσης, με πολύ γέλιο και ανεβασμένη διάθεση.

Ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα να αποχωρήσουν, ξέσπασε καταρρακτώδη βροχή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτάσουν στα αυτοκίνητά του. Μετά από πολύ σκέψη, κατάφεραν να διαφύγουν φορώντας…. σακούλες απορριμάτων που κάλυπταν όλο τους το σώμα, έχοντας κάνει δύο τρύπες στα μάτια για να βλέπουν που πατούν.

Όταν είδαν η μία την άλλη με αυτή την “στολή” ξέσπασαν σε γέλια, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του απαθανάτιζαν με τα κινητά τους σε βίντεο την στιγμή.

Το βίντεο είναι ξεκαρδιστικό!

Read More

And More