Δέσποινα Βανδή: Καμαρώνει για την κόρη της και το ταλέντο της στο τραγούδι [vid]

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη φαίνεται πως έχει ταλέντο στη μουσική. Η Μελίνα μεγάλωσε σε ένα σπίτι που είχε πάντα μουσική και ήταν επόμενο να την αγαπήσει. Δεν είναι μόνο το επάγγελμα της μαμάς αλλά και η αγάπη του μπαμπά της για τη μουσική. Ο πρώην αστέρας των γηπέδων τα τελευταία χρόνια ασχολείται μάλιστα με το ραδιόφωνο.

Η Μελίνα έχει πάρει το ταλέντο της μαμάς της στο τραγούδι. Έχει δείξει μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον για το θρυλικό μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Βανδή. Η σκηνοθέτιδα της παράστασης, Θέμιδα Μαρσέλου είχε αποκαλύψει σε πρόσφατες δηλώσεις της: “Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλάω για εκείνη, επειδή είναι μικρούλα και γιατί έχει χρόνο μπροστά για να σπουδάσει αυτό το πράγμα, αλλά είναι γεννημένη για αυτό. Έχει εξαιρετική φωνή, είναι εξαιρετικό πλάσμα και έχει πάρα πολύ ταλέντο σε όλα! Τώρα τα λέω δίπλα στη μαμά της, αλλά τα έχω και πει ξανά…”.

Η κόρη μου έχει μάθει σχεδόν τα πάντα. Νομίζω ότι μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε ρόλο εδώ μέσα από χορογραφίες μέχρι τραγούδια”, δήλωσε η Δέσποινα αναφορικά με την παράσταση. “Όταν εκείνη κάνει πρώτη φωνή, κάνω τις δεύτερες”, είχε πει η Δέσποινα και κάπως μας το απέδειξε με το παρακάτω βίντεο.

Λίγο μετά το live του Rising Star και κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, η Μελίνα τραγουδάει στο αυτοκίνητο μαζί με τις φίλες της και η μαμά Δέσποινα καμαρώνει!

Read More

And More