Δέσποινα Βανδή: Λιώνει στις pilates και αστειεύεται για το είδος της γυμναστικής που κάνει! Video

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς… να βαριόμαστε να επισκεφτούμε το γυμναστήριο και να κάνουμε τις προπονήσεις μας, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή ξεφεύγει μέσα απ’ αυτό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Acro μαζί με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, είναι λάτρης της γυμναστικής και ιδιαίτερα των pilates και μέσα από τις προπονήσεις της νιώθει υγεία και ευεξία. Η Δέσποινα, παρά το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα, προσπαθεί τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα να κάνει τις pilates της και χωρίς τύψεις να απολαμβάνει λιχουδιές.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η δημοφιλής τραγουδίστρια μας έδωσε ακόμη μια γεύση από την προπόνησή της, δείχνοντας μας μια άσκηση στις pilates που λέγεται arabesque. Βέβαια, το συγκεκριμένο όνομα της θύμισε… μακαρόνια με σάλτσα!

“Τώρα γιατί αυτή η άσκηση λέγεται arabesque δε θα το μάθουμε ποτέ! Εγώ κάτι μακαρόνια ήξερα με σάλτσα arabesque!!! Αυτή η arabesque φέρνει καλύτερα αποτελέσματα!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

Read More

And More