Δέσποινα Βανδή: Μαγεμένη από τις ομορφιές του Πηλίου! Φωτογραφίες

Μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Βανδή και το φετινό καλοκαίρι! Έχοντας πάρει στη βαλίτσα μαζί της μόνο τα απαραίτητα, η αγαπημένη τραγουδίστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Πήλιο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, δηλαδή την οικογένειά και τους φίλους της. Από το πρωί έως το βράδυ, η Δέσποινα και η παρέα της βρίσκονται στην παραλία, παίζουν, γελάνε, συζητούν και δοκιμάζουν λαχταριστούς μεζέδες.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία και του χρόνου θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us, ζει ένα ήσυχο καλοκαίρι μακριά από την βαβούρα της πρωτεύουσας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει πραγματικά μαγευτεί από τις ομορφιές του Πηλίου και καθημερινά επισκέπτεται γραφικά χωριά μαζί με τους φίλους της, εξερευνώντας μέρη που δεν είχε αντικρίσει ξανά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή μας ξενάγησε στα χωριά του Πηλίου και μας έδειξε όμορφα τοπία και παλιά σπίτια, κάνοντας μας να νιώθουμε ότι είμαστε και εμείς εκεί.

Read More

And More