Δέσποινα Βανδή: Μαγνήτισε τα βλέμματα με την… πολύχρωμη εμφάνισή της στο fashion show των αγαπημένων της, MI-RO! (pics)

Το βράδυ της Κυριακής 31 Μαρτίου, στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο fashion show των MI-RO. Το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο παρουσίασε τη νέα του haute couture συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, σ’ ένα φαντασμαγορικό industrial σκηνικό, κλείνοντας έτσι την 5η μέρα της 25ης Εβδομάδας Μόδας, Athens Xclusive Designers Week.

Το «παρών» στη λαμπερή επίδειξη μόδας έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι της showbiz, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καθώς και στενοί φίλοι των σχεδιαστών και της διοργάνωσης. Μεταξύ αυτών και η Δέσποινα Βανδή, η οποία καταχειροκρότησε το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο, Δημήτρη Μαστρόκαλο & Γιάννη Ράπτη, με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια, ενώ κάνει και στενή παρέα.

Η αγαπημένη καλλιτέχνης, η οποία συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία της εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο στη Θεσσαλονίκη και βλέπει την εκπομπή της “My Greece” να σημειώνει ολοένα και πιο υψηλά νούμερα τηλεθέασης στους πίνακες της Nielsen, έφτασε στον χώρο συνοδευόμενη από την Κατερίνα Παπαμερή (Δημόσιες σχέσεις προγράμματος/casting director του ANT1 TV) και κατά την είσοδό της μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Φορώντας ένα… πολύχρωμο, αέρινο, φόρεμα, συνδυασμένο με μοβ γόβες και χρυσά κοσμήματα, η Δέσποινα έλαμπε από ομορφιά. Στηρίζοντας για μια ακόμα φορά τους  MI-RO, φωτογραφήθηκε μαζί τους, χαμογελαστή και φανερά ευδιάθετη, ενώ πόζαρε και με την Μαρία Μπεκατώρου, την οποία συνάντησε εκεί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More