Δέσποινα Βανδή: Μας δείχνει τις πιο λαχταριστές συνταγές για αλμυρά και γλυκά! [pics,vids]

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει την Δέσποινα Βανδή σε εντυπωσιακές εμφανίσεις σε πίστες της νυχτερινής Αθήνας να ερμηνεύει μοναδικά τα αγαπημένα μας τραγούδια, ωστόσο πλέον όλοι γνωρίζουν το ταλέντο της και στην… κουζίνα! Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κλείσει σχεδόν ένα μήνα κλεισμένη στο σπίτι, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των κρατικών φορέων για αυτοπεριορισμό, ώστε να προστατευτεί από τον κορονοϊό. Οι μόνες βόλτες που έχει κάνει είναι στην παραλία κοντά στο σπίτι της στα νότια προάστια, για σωματική άσκηση και τρέξιμο!

Η Δέσποινα Βανδή αυτές τις ημέρες… της καραντίνας, το έχει ρίξει στην δεύτερη μεγάλη της αγάπη, την μαγειρική. Μέσα από τα social media και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους θαυμαστές της, τις υπέροχες συνταγές της που όλοι ακούγαμε ότι ξέρει να εκτελεί με επιτυχία, όπως παραδείγματος χάριν το ψωμί της. Το μεσημέρι της Κυριακής και αφού κοιμήθηκε λίγο παραπάνω, ξύπνησε και με τη βοήθεια της κόρης της Μελίνας έκανε live στο Instagram, όπου μας έδειξε βήμα βήμα πώς φτιάχνει ψωμί με φέτα και λάδι.

 

Η Δέσποινα Βανδή, όμως, δεν το έχει μόνο με τα αλμυρά αλλά και με τα γλυκά! Η ίδια ετοίμασε για τα παιδιά της λαχταριστά ρολλά κανέλας αλλά και ένα σοκολατένιο κέικ… κόλαση!

“Πανεύκολο σοκολατένιο cake! Το δοκίμασα πριν από κάποια χρονια στην Λήμνο και ξετρελαθηκα! Το λένε Βραστό! Δεν ξέρω γιατί! Δεν έχει βούτυρο οποτε είναι θερμιδικά κάπως καλύτερο!” σχολίασε στα social media η τραγουδίστρια, δίνοντας μας τη συνταγή να το κάνουμε και εμείς.

https://www.instagram.com/p/B-hDwZ5prAZ/

Εσύ δοκίμασες κάποια συνταγή της Δέσποινας;

Read More

And More