Μια σειρά φωτογραφιών που συνοψίζουν το φετινό της καλοκαίρι δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Πέμπτης 20 Αυγούστου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε 20 φωτογραφίες γεμάτες θάλασσα, ήλιο, ξεγνοιασιά και αγαπημένα πρόσωπα, δημιουργώντας το δικό της προσωπικό ημερολόγιο του Αυγούστου.
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα ξεχωρίζουν οι τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο.
Σε άλλες φωτογραφίες τη βλέπουμε με μερικούς καλούς της φίλους, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος.
«Τι καλοκαίρι κι αυτό! Υπήρξε μέρα που χώρεσε όλο τον Αύγουστο! Αγάπη, αληθινοί άνθρωποι, αληθινό μοίρασμα, ξεγνοιασιά κι ένας ήλιος να φωτίζει την παιδικότητα των ψυχών μας, που ζωντανεύει κάθε τέτοια εποχή!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δέσποινα Βανδή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
