Δέσποινα Βανδή: Με casual look στο θέατρο! Φωτογραφίες

Η Δέσποινα Βανδή, που από το χειμώνα θα την απολαμβάνουμε σαν πρωταγωνίστρια στο μιούζικαλ Mamμa Mia μπορεί να μην κάνει συχνές βραδινές εξόδους, στηρίζει όμως πάντα τους φίλους της και το αποδεικνύει. Το ίδιο έκανε και προχθές όπου επισκέφτηκε στο θέατρο Χυτήριο για να παρακολουθήσει την παράσταση Μπαμ Μπαμ στην οποία συμμετέχει ο καλός της φίλος Παντελής Καναράκης.

Με casual look που περιλάμβανε ένα μαύρο παντελόνι, μαύρο tshirt και λευκά slip-on sneakers η αγαπημένη τραγουδίστρια παρακολούθησε την παράσταση και μετά το τέλος της φωτογραφήθηκε με τους συντελεστές της.

Στην παράσταση εκτός από τον Παντελή Καναράκη συμμετέχουν οι Σωτήρης Καλυβάτσης, Βάνα Ραμπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλης Κούκουρας, Χρύσα Κλούβα, Αιμίλιος Ράφτης, Βίκυ Κάβουρα με φιλική συμμετοχή από τον Παύλο Κοντογιαννίδη και υπόσχεται πολλές στιγμές γέλιου και διασκέδασης.

Lίγα λόγια για την παράσταση:
Το συντηρητικό μας παντρεμένο ζευγάρι, ετοιμάζεται, παρ’ ότι βαριέται κάπως, να παραστεί στον ετήσιο χορό των εκδοτών παιδικών βιβλίων, όπου είναι καλεσμένο. Η οικιακή τους βοηθός θα πάρει το ρεπό της και το απομονωμένο σπίτι τους στην «εξοχική» Σταμάτα Αττικής θα μείνει άδειο, ή έτσι νομίζουν, γιατί ο συνεργάτης του συγγραφέα και η σύζυγός του, ο διακοσμητής τους, η υπηρετριούλα τους, ένας παίδαρος με σμιλευμένους κοιλιακούς, ένας «καθώς πρέπει κύριος» αλλά και μια «όχι καθώς πρέπει» δεσποινίς, έχουν ήδη κανονίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Μπλέξιμο, ανατροπές, ανησυχίες, έρωτες και υποψίες για απιστία, ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια των θεατών.… Άραγε είναι όλα όπως φαίνονται ή τα φαινόμενα απατούν;

Read More

And More