Δέσποινα Βανδή: Με την κόρη της στην πρεμιέρα της Matilda! [pics]

Η συνεργασία τους στο “Mamma Mia” ήταν καθοριστική και δημιούργησε μια πολύ δυνατή φιλία. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και την Μπέττυ Μαγγίρα που συναντήθηκαν ξανά στο θέατρο, αυτήν τη φορά όμως η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν θεατής και απόλαυσε την καλή της φίλη στη σκηνή του Ακροπόλ.

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με την κόρη της Μελίνα βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης Matilda, με πρωταγωνιστές τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τον Κώστα Κόκλα και την Νάντια Κοντογεώργη και απόλαυσαν την Μπέττυ Μαγγίρα στο ρόλο της «Μις Γουόρμγουντ». Μαμά και κόρη μάλιστα, βρέθηκαν και στα παρασκήνια για να συγχαρούν το λαμπερό team της παράστασης και να φωτογραφηθούν  με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Δέσποινα Βανδή

Μπέττυ Μαγγίρα, Δέσποινα Βανδή

Ιδιαίτερα κομψές μάλιστα, και οι δυο – που το τελευταίο διάστημα κάνουν όλο και περισσότερες κοινές εξόδους- τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας, με την Δέσποινα να καμαρώνει για την κόρη της.

Δέσποινα Βανδή με την κόρη της Μελίνα και την Νάντια Κοντογεώργη

Λίγα λόγια για την παράσταση:

«MATILDA» το μιούζικαλ βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Roald Dahl, σε κείμενο του Dennis Kelly και στίχους – μουσική του Tim Minchin. Πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κώστας Κόκλας, Νάντια Κοντογεώργη, Μπέτυ Μαγγίρα και Αντιγόνη Ψυχράμη.

«Κάποιες φορές η τάξη θέλει… αταξία!»

Η Ματίλντα Γουόρμγουντ, ένα παιδί διαφορετικό από τα υπόλοιπα, διαβάζει Ντοστογιέφσκι, μετακινεί ποτήρια με τα μάτια της και μαγνητίζει με τη φαντασία της που τρέχει με ταχύτητα φωτός. Ξεχωρίζει αληθινά από τους φίλους, τους συμμαθητές και την οικογένεια της γιατί αποφασίζει να υψώσει το μικροσκοπικό της ανάστημα απέναντι σε έναν κόσμο γεμάτο τηλεοπτικές εκπομπές, απόρριψη, υστερικές φωνές, απειλές και να βροντοφωνάξει στην οικογένεια της και την τυραννική διευθύντρια του σχολείου της, Αγκάθα Τράντσμπουλ: «Μόνη μου θα αλλάξω αυτή την ιστορία!».

Η μικρή ηρωίδα, σε αντίθεση με τον σύγχρονο άνθρωπο, ο οποίος υποτάσσεται και εγκλωβίζεται σε μία κοινωνία που μετατρέπει τα μέλη της σε άβουλα όντα, θέλει να αλλάξει τη μοίρα της διεκδικώντας τα όνειρα της για ένα καλύτερο αύριο και ξεσηκώνοντας τους συμμαθητές της, γιατί «κάποιες φορές, η τάξη θέλει… αταξία»!

Θα τα καταφέρει άραγε; Η συνέχεια στη σκηνή του θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ…!

Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή

Μπέττυ Μαγγίρα, Αργύρης Αγγέλου, Δέσποινα Βανδή

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δέσποινα Βανδή

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More