Δέσποινα Βανδή: “Με τον Ντέμη ποτέ δεν σταματήσαμε να φλερτάρουμε”

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να απέχει από τα νυχτερινά σχήματα και την τηλεόραση αλλά δίνει τον καλύτερό της εαυτό στο θρυλικό μιούζικαλ Mamma Mia που ανεβαίνει, για δεύτερη χρονιά, στο θέατρο Ακροπόλ. Παράλληλα συνεχίζει να δίνει την ενέργειά της στις συλλογές ρούχων που υπογράφει ενώ έχει αρκετό χρόνο να αφιερώσει στον εαυτό της, στην οικογένειά της και γενικά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Τρίτη είναι η μέρα που έχει ρεπό και έχει περισσότερη ευελιξία να μαγειρέψει κάτι πεντανόστιμο να βρουν τα παιδιά της γυρνώντας από το σχολείο. Μία τέτοια Τρίτη, αφήνοντας πίσω της το άσχημο περιστατικό με τη ληστεία, την αφιέρωσε για να να δώσει μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η ίδια μιλάει στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι για την δεμένη οικογένεια που προσπαθεί να προστατέψει από την υπερέκθεση. Αναλύει τον τρόπο που κρατά ζωντανή τη σχέση της με τον σύζυγό της και μιλά για τη στωική διαχείριση την οποία έχει με την έφηβη κόρη της. “Με τον Ντέμη ποτέ δεν σταματήσαμε να φλερτάρουμε”, λέει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Ακόμα, αναφέρεται στις ανασφάλειές της που την κάνουν καλύτερη και την πηγαίνουν μπροστά , όσα προσέχει στη διατροφή της ενώ εξηγεί γιατί αρνήθηκε τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε. Φυσικά, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της Ιωάννας Τζετζούμη με κομμάτια από τη νέα της συλλογή.

“Έχω διαβάσει κατά καιρούς αυτό που χρησιμοποιείται στο χώρο σας «από πηγές» ή «από το στενό της περιβάλλον». Και πραγματικά αν είχε γραφτεί κάτι μέσα σε αυτά τα πλαίσια, δεν θα μπορούσα να απαντήσω κιόλας, γιατί κάποιος θα μπορούσε να πει ότι «μου το είπε ένας δικός σου άνθρωπος». Με ενόχλησε το να δουν τα παιδιά μου σε ένα περιοδικό να χρησιμοποιεί η μητέρα τους εκφράσεις που δεν είπα και ποτέ”, δηλώνει για τα δημοσιεύματα που βλέπει κατά καιρούς.

Τέλος, μιλά για πρώτη φορά για τη ληστεία στο σπίτι της και γιατί επέλεξε να απαντήσει μέσω social media σε δημοσίευμα. Δες εδώ!

Δες και μία backstage φωτογραφία που μοιράστηκε η ίδια πριν λίγες μέρες που έγινε η φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού!

Λίγο πριν τη βροχή είχε μια υπέροχη λιακάδα!Θα ξανάρθει! #backstage #shooting #peoplegreece #bytheglass @nakopoulouvaso @bouloubasisv #despinavandicollection

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή

Read More

And More