Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Μαμά και κόρη είναι αχώριστες – Μαζί στο θέατρο [pics]

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη είναι παντού μαζί! Τι και αν η Δέσποινα Βανδή έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της ότι με την κόρη της δεν γίνεται να είναι φίλες, αφού εκείνη είναι η μητέρα της. Η γνωστή τραγουδίστρια και πλέον ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην 15χρονη κόρη της, η οποία φαίνεται να έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας της, καθώς διαθέτει μια υπέροχη φωνή. Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει πολλές φορές μαμά και κόρη σε πρωινές ή βραδινές εξόδους τους με το εντυπωσιακό στιλ τους να τραβάει κάθε φορά τα βλέμματα.

Η Μελίνα Νικολαϊδη αποτελεί την μεγαλύτερη θαυμάστρια της μητέρας της και αυτός είναι και ο λόγος που βλέπει τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί ξανά και ξανά! Φαίνεται πώς η ίδια έχει λατρέψει την παράσταση “Το Δικό μας Σινεμά” στο θέατρο Άλσος με τον ρόλο της Δέσποινας Βανδή να αποτελεί φυσικά τον αγαπημένο της! Η 15χρονη κόρη της τραγουδίστριας μοιάζει στη μαμά της εξωτερικά, αφού έχει γίνει μια πανέμορφη δεσποινίδα, ψηλή και με καστανά μακριά μαλλιά.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε μαμά και κόρη στα παρασκήνια του θεάτρου κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους με τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Η Μελίνα Νικολαΐδη με καρό φούστα, μαύρο τοπ και μια κορδέλα στα μαλλιά δεν έπαψε στιγμή να χαμογελά.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More