Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Μαμά και κόρη για ψώνια στην Γλυφάδα! Φωτογραφίες

Μαμά και κόρη είναι πραγματικά αχώριστες! Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και την Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία όσο μεγαλώνει τόσο πιο εντυπωσιακή δεσποινίδα γίνεται. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι μια άκρως αφοσιωμένη μητέρα για τα δυο παιδιά της, τόσο για την Μελίνα όσο και για τον Γιώργο και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους. Βέβαια, τώρα που η κόρη της βρίσκεται στην εφηβεία έχουν γίνει… κολλητές!

Μεγαλώνοντας, η Μελίνα Νικολαΐδη εμφανίζεται όλο και πιο συχνά μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, τόσο σε βόλτες για αγορές, όσο και σε θεατρικές παραστάσεις. Η 15χρονη κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι μία πανέμορφη έφηβη, με ψηλόλιγνη σιλουέτα, γονίδιο που σίγουρα προέρχεται από την επίσης καλλίγραμμη μητέρα της.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και κόρη για ψώνια στα νότια προάστια! Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα και η Μελίνα έκαναν τις αγορές τους στην αγαπημένη τους Γλυφάδα, ενώ κατά την βόλτα τους συζητούσαν για θέματα που τους απασχολούν. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Δέσποινα Βανδή άκουγε με αφοσίωση όλα όσα της έλεγε η 15χρονη κόρη της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More