Δέσποινα Βανδή: “Μετακίνηση 6” – Πεζοπορία στα βουνά της Αττικής μαζί με την παρέα της [pics,vid]

Από την ημέρα που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αυστηρά μέτρα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να προστατευτούμε από τον κορονοϊό η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να εστιάσει στη θετική πλευρά των πραγμάτων και να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον άφθονο ελεύθερο χρόνο της.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα έχοντας συμπληρώσει ενάμισι μήνα μέσα στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, και τα δύο παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργο, και έχοντας κάνει ό,τι περνάει από το μυαλό σου, σκέφτηκε μια νέα δραστηριότητα, προκειμένου να περνάει εποικοδομητικά τον χρόνος της.

Η αλήθεια είναι ότι η Δέσποινα Βανδή είναι super fit παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στην κουζίνα μαγειρεύοντας και φτιάχνοντας γλυκά. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια γυμνάζεται συστηματικά με αποτέλεσμα να μην χάνει ποτέ τη φόρμα της! Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια φόρεσε τα αθλητικά της και έκανε πεζοπορία στο βουνό μαζί με την παρέα της.

Καθώς διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Απρίλη, ο καιρός είναι καθημερινά ηλιόλουστος και η θερμοκρασία σταδιακά ανεβαίνει. Η Δέσποινα Βανδή εκμεταλλεύτηκε τον ανοιξιάτικο καιρό και ανέβηκε σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της πρωτεύουσας απολαμβάνοντας την μαγευτική θέα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα από την βόλτα τους.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Η εντυπωσιακή θέα που απόλαυσε η Δέσποινα Βανδή.

Read More

And More