Δέσποινα Βανδή: “Μετακίνηση 6” στο Καβούρι με γνωστό σχεδιαστή μόδας! Φωτογραφίες

Η Δέσποινα Βανδή ακόμη και στην καραντίνα παραμένει fit και σε άψογη φόρμα! Η αγαπημένη τραγουδίστρια σέβεται και ακολουθεί πιστά τα αυστηρά μέτρα κυκλοφορίας και τις οδηγίες των κρατικών φορέων και από την πρώτη στιγμή μένει σπίτι με την οικογένειά της. Μετά από 20 ημέρες εγκλεισμού στο σπίτι, η Ελληνίδα σταρ αποφάσισε δειλά δειλά να βγαίνει έξω και να πηγαίνει για σωματική άσκηση στις παραλίες των νοτίων προαστίων.

Έτσι από εκείνη την Κυριακή, δεν υπάρχει μέρα που η Δέσποινα Βανδή δεν έχει πάει έστω για μια ώρα περπάτημα ή τρέξιμο στις όμορφες παραλίες της Βουλιαγμένης πάντα με καλή παρέα! Καθώς ο Μάιος είναι προ των πυλών, ο καιρός είναι καθημερινά ηλιόλουστος και η θερμοκρασία σταδιακά ανεβαίνει. Έτσι η δημοφιλής τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε γι’ ακόμη μια φορά τον ανοιξιάτικο καιρό και πήγε για περπάτημα στο Καβούρι.

Αυτή τη φορά παρέα της έκανε ο καλός της φίλος και επιτυχημένος σχεδιαστής μόδας, Δημήτρης Μαστρόκαλος, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Ράπτη αποτελούν τους MiRo Designers! Το καταξιωμένο δίδυμο ντύνει την Δέσποινα Βανδή σε κάθε της επίσημη ή τηλεοπτική εμφάνιση και διατηρούν στενή φιλία μαζί της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More