Δέσποινα Βανδή: Μιλά για την προσπάθειά της να γίνει vegan, τη σχέση της με τα παιδιά αλλά και το μυστικό του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη [pics]

Η Δέσποινα Βανδή διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, αφού για πρώτη φορά θέλησε να ασχοληθεί ταυτόχρονα με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Οι εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο μπορεί να ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα, όμως σε λίγο καιρό οι δυο τους αναμένεται να ανέβουν Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, η Δέσποινα αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας, καθώς είναι η οικοδέσποινα δύο εκπομπών στο Open Beyond. Από την μία πλευρά, η παρουσίαση του μουσικού talent show “The X-Factor” και από την άλλη η εκπομπή μαγειρικής “My Greece” φαίνεται να αποτελούν τις καινούργιες της αγάπες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “InStyle” και μίλησε μεταξύ άλλων για την εξωτερική της εικόνα και τη διατροφή, τη σχέση με τα παιδιά της αλλά και για τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Όσον αφορά τα ζητήματα της διατροφής και της γυμναστικής, η τραγουδίστρια αναφέρει: “Προσέχω τη διατροφή μου. Όχι πάντα βέβαια, γι’αυτό και το καλοκαίρι θα με δεις να παίρνω μερικά επιπλέον κιλά. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα ξεφύγει. Ωστόσο, δεν ζω σε μια υστερική κατάσταση. Αν βγω έξω για φαγητό θα φάω ότι μου αρέσει. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν τρώω κρέας. Βέβαια, δεν μπορώ να γίνω vegan, αν και καταλαβαίνω τη φιλοσοφία τους. Για μένα είναι δύσκολο. Έχω κόψει το κρέας, έχω περιορίσει αρκετά το λευκό, προτιμώ να τρώω περισσότερο φρούτα, λαχανικά και όσπρια και έχω κόψει δια ροπάλου τις επεξεργασμένες τροφές.

Όταν είμαι πιο χαλαρή, προπονούμαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνω κυκλική προπόνηση, αλλά έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν πολλά πράγματα. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που να μην βαριέμαι. Η γυμναστική μου αρέσει όχι τόσο για την εικόνα μου, όσο για την ευεξία που μου προσφέρει. Είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου όταν γυμνάζομαι”.

Ωστόσο, προτεραιότητα της Δέσποινας δεν έπαψαν ποτέ να είναι τα δύο παιδιά της, η 15χρονη Μελίνα και ο σχεδόν 12 ετών Γιώργος. “Τα πρώτα χρόνια έκανα πολύ λιγότερα πράγματα στα επαγγελματικά μου. Όλη μου η προσοχή είχε πέσει στα παιδιά μου. Δεν το μετάνιωσα ποτέ αυτό. Τώρα που έχουν μεγαλώσει μπορούμε να συνεννοηθούμε και τα καταφέρνουν καλά. Η Μελίνα με έχει περάσει ήδη στο ύψος. Είναι 1,73 και εγώ είμαι 1,68 και,όπως καταλαβαίνεις, είναι δύσκολο να κυκλοφορήσω μαζί της χωρίς τακούνια. Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα. Τον μετράς με καλοκαίρια και Χριστούγεννα. Μέσα από τα παιδιά συνειδητοποιείς το πόσο γρήγορα τρέχει”.

Όπως λέει η Δέσποινα,η κόρη της περνάει την εφηβεία πολύ όμορφα. “Έχει τις εκρήξεις της αλλά δεν ζορίζομαι. Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση. Όταν πηγαίνουμε για ψώνια υπολογίζει τη γνώμη μου και εγώ τη δική της”. Βέβαια, η όμορφη τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον γιο της: “Έχει ένα πολύ ώριμο μυαλό. Αυτό το παιδί γεννήθηκε με μια αφοπλιστική ωριμότητα. Είναι πολύ αξιόλογος. Δεν νομίζω πως τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά του αρέσει η μουσική. Έχει φοβερή γραφή”.

Η Δέσποινα και ο Ντέμης μετρούν 20 χρόνια κοινής ζωής, όμως έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες και να διατηρήσουν αναλλοίωτο τον έρωτά τους στο πέρασμα του χρόνου. “Όλες οι σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια. Υπάρχει δουλειά από πίσω. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Στη ζωή μου στάθηκα τυχερή και έγινα μητέρα,όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έβαλα τελεία σε όλα τα άλλα. Το να είσαι σύντροφος θέλει δουλειά. Οι σχέσεις περνάνε από διάφορα στάδια. Όμως, πρώτα από όλα, η πιο δύσκολη σχέση που καλείται ένας άνθρωπος να δουλέψει και να βελτιώσει είναι με τον εαυτό του”.

Read More

And More