Δέσποινα Βανδή: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά – «Θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ»

Με αφορμή την αυριανή έναρξη του J2US η Δέσποινα Βανδή που θα έχει και πάλι το ρόλο του κριτή, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια του Βασίλη Καρρά.

Η Δέσποινα Βανδή που ξεκίνησε την καριέρα της δίπλα στον Βασίλη Καρρά, και είχε συνδεθεί μαζί του με φιλία ετών, μίλησε πρώτη φορά για εκείνον με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια, λέγοντας πόσο της στοίχισε ο θάνατός του.

«Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, το οποίο πέρασε και στον κόσμο, είναι το ότι πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια ήταν ένας άνθρωπος γειωμένος. Ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι και έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα. 

Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ» είπε η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι είχαν κανονίσει να τον επισκεφθούν με τη Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά του, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί ο Βασίλης Καρράς ήταν στο νοσοκομείο. 

Read More

And More