Δέσποινα Βανδή – Μπέττυ Μαγγίρα: Μαζί στο Ηρώδειο! [pics,vid]

To χειμώνα συνεργάστηκαν στο θέατρο Ακροπόλ και την παράσταση Mamma Mia και πλέον είνια δυο καλές φίλες. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και την Μπέττυ Μαγγίρα που έκαναν reunion μετά τις διακοπές και βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να απολάυσουν τη θεατρική παράσταση Λυσιστράτη.

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και ανανεωμένες οι δυο διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz απόλαυσαν την παράσταση με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη και χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα σε όλη την ομάδα.

Μαζί τους ήταν και ο σύζυγος της Μπέττυ Μαγγίρα, Δημήτρης Μάζης, αλλά και μερικοί ακόμη φίλοι τους, ενώ μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκαν με τους συντελεστές του έργου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, η Δέσποινα Βανδή και η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησαν και για τα επόμενα σχέδιά τους, μιας και σε ενάμιση περίπου μήνα ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του δεύτερου χρόνου του Mamma Mia.

Σε πεθύμησα Τανια @betty_maggira!!!Ξεκιναμε σιγά σιγά να συναντιόμαστε! @mama_mia_akropol #dress #despinavandicollection

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More