Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Γιορτάζουν 21 χρόνια σχέσης!

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Και η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ο σύζυγός της κλείνουν σήμερα 21 χρόνια μαζί και είναι στα καλύτερά τους.

Σαν σήμερα, πριν, από 21 χρόνια, άνοιξη του 1999, οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και είναι πια μαζί έχοντας μια όμορφη οικογένεια και δυο αξιαγάπητα παιδιά.

Η πρώτη γνωριμία έγινε στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» όπου την άνοιξη του 1999 εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Καρρά. Εκεί είχε βρεθεί ο Ντέμης Νικολαΐδης για τον ετήσιο χορό της ΑΕΚ. Το ότι η Δέσποινα έβαλε την κιτρινόμαυρη μπλούζα με τον αριθμό 11 που φορούσε εκείνος, τον έκανε να την προσέξει ακόμα πιο πολύ και να αναζητήσει επίμονα το τηλέφωνό της.

Μετά από «αναγνωριστικά» τηλεφωνήματα μίας εβδομάδας, η πρώτη συνάντηση γίνεται σε καφετέρια του Ψυχικού απ’ όπου φεύγουν ξεχωριστά, ενώ την επομένη βρίσκονται σε γνωστό εστιατόριο όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε πάρτι για το περιοδικό «Down Town».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση έγινε τον Οκτώβριο του 1999 στο θέατρο «Βρετάνια» και άφησε άφωνους τους φωτογράφους και δημοσιογράφους.  Λίγους μήνες μετά, οι δυο τους πάνε για διακοπές στο Μαρόκο επισημοποιώντας έτσι την σχέση τους και το 2003 γίνεται ο γάμος τους στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία περίπου 80 καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη.

Η δεξίωση του γάμου του ζευγαριού έγινε μια μέρα μετά την τελετή, στο Island στη Βάρκιζα, με τον Γιώργο Μητσικώστα να διασκεδάζει ζευγάρι και καλεσμένους με τις μιμήσεις του και τον Λάμπη Λιβιεράτο με τον Αντώνη Ρέμο να αναλαμβάνουν τη μουσική της βραδιάς. Το ζευγάρι διοργάνωσε και δεύτερη δεξίωση, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, αυστηρά για την οικογένεια και τους συγγενείς τους. Τότε η Δέσποινα ήταν έγκυος αλλά δεν το γνώριζε ακόμη, όπως έχει δηλώσει η ίδια.

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2004, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα,  ενώ τέσσερα χρόνια μετά γεννιέται ο Νικολαΐδης junior, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος.

Τώρα πια τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, αλλά οι διάσημοι γονείς τους παραμένουν full in love. Με αφορμή την επέτειό τους, η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στο instagram της φωτογραφίες του συζύγου της, γράφοντας χαρακτηριστικά τον αριθμό 21!

 

Read More

And More