Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Δες για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο τους!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα από την αρχή κιόλας της σχέσης τους. Η γνωριμία τους να έγινε το 1998 στο κέντρο «Γκάζι» όπου και τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, ένα βράδυ που η ΑΕΚ έκανε τον χορό της στο κέντρο και η τραγουδίστρια βγήκε στη πίστα φορώντας τη κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 11, δηλαδή τον αριθμό του Ντέμη Νικολαΐδη.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε ένας από τους μεγαλύτερους «celebrity» έρωτες!

Ο γάμος τους έγινε το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία 80 περίπου καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη. Το ζευγάρι ήθελε, τόσο ο γάμος του, όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε στο Island στη Βάρκιζα, να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό η ασφάλεια και στους δύο χώρους ήταν δρακόντεια.

Αυτός, λοιπόν, είναι και ο λόγος που μέχρι πρότινος δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ φωτογραφίες από εκείνη τη σημαντική μέρα για τη Δέσποινα και τον Ντέμη.  17 χρόνια μετά, ωστόσο, είδαμε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τη αγαπημένη τραγουδίστρια να στέκεται ως νύφη στο πλευρό του σταρ των γηπέδων, μέσα από την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», στην οποία η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More