Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Ερωτευμένοι στο θέατρο! [pics]

Μπορεί το καθημερινό τους πρόγραμμα να είναι αρκετά φορτωμένο με επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Δέσποινα Βανδή όμως και ο Ντέμης Νικολαΐδης πάντα βρίσκουν λίγο χρόνο για μικρές ρομαντικές εξόδους. Έτσι έγινε και το βράδυ της Τρίτης με το ζευγάρι να δίνει το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Φιλουμένα” στο θέατρο Διάνα με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου.

Η Δέσποινα Βανδή που μετά και τη δεύτερη επιτυχημένη θεατρική χρονιά στο Mamma Mia δεν κρύβει την αγάπη της για το θέατρο, αλλά και τη στήριξή της στους φίλους και τους συναδέλφους της, αποδέχτηκε με χαρά το επίσημο κάλεσμα και απόλαυσε αγκαλιά με τον σύζυγό της την παράσταση.

Στο συγκεκριμένο έργο, η Ελένη Ράντου συναντιέται με την εμβληματική ηρωίδα του Εντουάρντο ντε Φίλιππο και αναμετριέται ξανά με έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας της. Η απόδοση- διασκευή είναι της Ελένης Ράντου και η σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, που μας χάρισε μια από τις καλύτερες σκηνοθεσίες του στο αγαπημένο έργο του Ντε Φιλιππο και με έναν ολοκαίνουριο θίασο 13 ηθοποιών. Στο ρόλο του Ντομένικο Σοριάνο ο Γιάννης Βούρος.

Με φόντο το υπέροχο σκηνικό του Μανόλη Παντελιδάκη και τα εξαιρετικά κοστούμια της Ντένυς Βαχλιώτη η Φιλουμένα της Ελένης Ράντου μας ταξιδεύει στα σοκάκια της Νάπολης για να μας αφηγηθεί την υπέροχη ιστορία μιας γυναίκας που από πόρνη μετατρέπεται σε σύμβολο μητρότητας.

Ελένη Ράντου, Γιάννης Βούρος στη σκηνή…

Δέσποινα Βανδή

Αργύρης Αγγέλου, Ελένη Ράντου, Δέσποινα Βανδή

Read More

And More