Η Δέσποινα Βανδή μέσα από τη νέα της ανάρτηση στο instagram αποκάλυψε το τατουάζ που έκανε ο 18χρονος γιος της, Γιώργος αφιερωμένο στην ίδια, εκφράζοντας έτσι την αγάπη του στην μητέρα του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μπορεί η γνωστή τραγουδίστρια να κάνει εμφανίσεις με την κόρη της, Μελίνα, ωστόσο αναφέρεται συχνά στον γιο της, ο οποίος ασχολείται φανατικά με την μαγειρική.
Όπως αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατο live στα social media: «Έχω και εγώ τον σεφ μέσα στο σπίτι μου, είναι ο γιος μου. Και ο Βασίλης μαγειρεύει πάρα πολύ καλά. Ο γιος μου κάνει πιο εξεζητημένα πράγματα, δεν ασχολείται με τις βασικές συνταγές. Ο Βασίλης μαγειρεύει πάρα πολύ ωραία ό,τι έχει σχέση με κρέας και η κόρη μου ό,τι έχει σχέση με ζαχαροπλαστική», είπε η τραγουδίστρια για την καθημερινότητά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της.
Ο Γιώργος Νικολαΐδης έκανε τατουάζ την ημερομηνία γέννησης της Δέσποινας Βανδή γράφοντας «ΜΑ» εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του στη μαμά του.
«Ζωή μου, αγόρι μου» ήταν η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή, όπως σχολίασε την εικόνα με το τατουάζ στο χέρι του γιου της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ